Мария Илиева направи неочаквано разкритие! (още подробности)

Мария Илиева направи неочаквано разкритие! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Илиева и Ваня Монева са повече от близки!

Мария Илиева има изключително силна връзка с майка си Ваня Монева, която е диригент. Поп певицата споделя всичко с нея и търси съветите й дори за кариерата си.

Мария Илиева

Мария Илиева и Ваня Монева са повече от близки

„Тя е най-честният, мъдър и компетентен мой съветник”, споделя Мария. Хитовата изпълнителка е цени високо грижите на майка си, възпитанието, което е получила от нея. Както и мотивацията й да следва смело мечтите си.

Мария Илиева е категорична, че ако не бе дъщеря на Ваня Монева, не само кариерата, а целият й живот нямаше да са същите.

„Именно майка ми е човекът, който ме е насърчавал да мечтая и да предизвиквам границите си. Без светоусещането, което ми е дала, едва ли щях да съм същият човек”, споделя Мария, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че наскоро семейството на Илиева се увеличи с още един член. Певицата се похвали в Инстаграм, че вече е собственик на домашен любимец от селектираната порода бо. Четирикракото се казва Амарис и очевидно е подарък за сина на изпълнителката.

Скъпарският домашен любимец бил взет от развъдник срещу 4000 лв. и е коледен армаган за 10-месечния Александър. Породата много приличала на Померан, но кученцето било повече тип „играчка”.

Досега в къщата на Мария не е имало домашен любимец, но Александър много харесвал животните и певицата решила да го изненада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар