Бунт на зрителите: Светлана Гущерова беше порязана в „Черешката“! (виж тук)

Бунт на зрителите: Светлана Гущерова беше порязана в „Черешката“! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Светлана Гущерова беше реалният победител в „Черешката на тортата“!

Кулинарният маратон в „Черешката на тортата“ миналата седмица завърши с вечерята на Светлана Гущерова. Която отвори вратите на дома си и сервира на гостите си изискано петстепенно меню.

Светлана Гущерова

Зрителите защитиха Светлана Гущерова

Старанието на Гущерова бе оценено от гостите й с най-високите оценки. И въпреки, че събра максималния брой точки – 40, наградата тази седмица отиде при Камен Алипиев-Кедъра.

„Признавам си, че тръгнах с големи предразсъдъци към нея. Но видях, че това момиче, което е тръгнало да пробиви с рогата напред в името на популярността, е променило своите ценности – нещо което мен много ми харесва. Тя се представи невероятно в „Черешката“, заяви големият победител Кедъра.

Мнозина от фенове на предаването изразиха мнение в страницата във „Фейсбук“, че Гущерова е заслужавала победата повече, но шеф Манчев е бил „политически коректен“.

„Светла Гущерова ги удари в земята, не е честно да не вземе първото място”, коментира Петя Дикова. „Не ми е любимка изобщо Светлето, но момичето се справи много добре,няма какво да се злобее и плюе! Научихте нещо ново, благодарете просто!”, пише Антоанета Лазарова.

„При цялото ми уважение към г-н Алипиев, наградата трябваше да се присъди на г-жа Гущерова за цялото и старание”, отсича Гергана Стоянова.

Припомняме, че моделката посрещна Весела Нейнски, Дениз Хайрула, Камен Алипиев и Наско Месечков с уелкъм дринг – шампанско и хайвер, сервиран със специална седефена лъжица.

След което отрупа трапезата с гурме специалитети, които погалиха не само небцето, но и очите на гостите с начина, по който бяха декорирани в чиниите.

Вечерята започна с крем супа от червена леща с брюле от гъши дроб, салата с хрупкава патица по Пекински. И предястие в средиземноморски стил с калмари, скариди, октоподи, чери домати и маслини.

За основно Светлана приготви телешки медальони с картофи и манатарки, а за десерт – крем от 3 вида шоколад, маскарпоне и горски плодове.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Бунт на зрителите: Светлана Гущерова беше порязана в „Черешката“! (виж тук)”

 1. Надя Делчева

  ян. 13. 2020

  Светлана Гущерова е победител в ” Черешката”.
  Изискано меню,пригови го сама, максимални оценки.
  БРАВО!!
  Г-н Манчев ” подхлъзнахте се” в пристрастие и необективност.

 2. maria

  ян. 16. 2020

  neochakvano.g-n manchev. vmesto nadiasno se obarnahte naliavo.G-n alipiev?. GOLIAMA IZDANKA G-N MANCHEV.

 3. Grim Reaper

  ян. 17. 2020

  Гонзовице, стига си си поръчвала и плащала статии. Видяхме те, че не ставаш за домакиня, маниерът ти на готвене издаде, че си научила наизуст от някой шеф няколко ястия и толкова. Никой не е забравил как с изплезен език се влачеше след Гонзо и футболистите те подиграваха, защото нямаше пари даже за едно кафе. Сори, колкото и да е платил твоя миризлив дебелак, няма да се изчистиш името, нито да спечелиш състезание за нещо, което го нямаш нито в главата, нито в ръцете.

Добавете коментар