Бомба: Внучката на Тодор Колев отива на съд! (още разкрития)

Бомба: Внучката на Тодор Колев отива на съд! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Внучката на Тодор Колев отива на съд!

Внучката на Тодор Колев и нейният съпруг – англичанинът Джоузеф, търсят пари от близки, познати. И дори непознати хора за съдебно дело срещу голяма компания за производство на луксозен текстил, интериорни стоки, тениски, шалове, чанти и др.

внучката на Тодор Колев

Внучката на Тодор Колев отива на съд

Двойката смята да съди въпросната фирма за отнето авторско право на Джо. Преди около месец мъжът на Теодора Кулева е открил интернет страница за дарения с цел да събере достатъчно пари за дело срещу компанията, която е негов бивш работодател.

Фирмата е използвала създадени от него картини, които е превърнала в щампи за дамаски, декоративни възглавници, тениски, керамични изделия и т.н.

Неочаквано компанията отказала да му изплати дължимото за труда възнаграждение. И тъй като името му не фигурирало никъде като автор на въпросните декорации, нямало как да докаже, че има право на заплащане за тях.

Джо се оплака от проблема в социалните мрежи точно когато се разчу, че с Теодора Кулева очакват първото си дете.

Той помоли приятелите си да споделят за проблема му в своите профили в социалните мрежи. Така щяло да стане ясно колко нелоялна е фирмата, в която е работел.

Именно по предложение на приятелите си той решил и да открие страницата за събиране на дарения за съдебен процес срещу бившия си работодател.

Като цел за достигане е поставена солидната сума от 12 500 паунда – над 35 000 лева. Засега обаче събраната сума е много далеч от необходимата – дарени са едва 310 паунда.

„Баготворителите” засега са само 14 на брой. Повечето от тях отделят най-много по 20 паунда, а не липсват и такова, които даряват само по 5.

Въпреки това Джо продължава да моли не толкова за пари, колкото за споделяне на проблема му, за да стане той достояние на възможно най-много хора, пише вестник „Уикенд“.

Междувременно бременната Теодора се дразни на слуховете, че е стигнала почти до просяшка тояга. Тя и съпругът й пристигнаха в България още в началото на декември и прекараха тук коледните празници.

Престоят в родината дал възможност на бившата звезда от сериала „Откраднат живот” да се запознае с клюките за себе си.

Тя сериозно се ядосала, когато разбрала, че е се разчуло за финансовите проблеми на семейството.

Актрисата се оплака в социалните мрежи от неприятните слухове, опитвайки се да ги отрече. Но е факт, че страницата за набиране на дарения на съпруга й все още е действаща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар