Нови скандали тресат „Черешката”: Фънки скача на Джийсън Брад Люис!

Нови скандали тресат „Черешката”: Фънки скача на Джийсън Брад Люис!
Гласувайте за статията

Нова порция скандали очакват зрителите тази седмица в „Черешката”!

След като тази седмица в „Черешката на тортата“ започна война на плеймейтки, а вечното мрънкало Атанас Месечков бе лишен от храна от Весела Неински, тази седмица ни очакват нова порция скандали.

Черешката

Нова порция скандали идват в Черешката

Ще видим кулинарни шедьоври, съчетани с творческа атмосфера, напрегната обстановка и жестока конкуренция.

Зрителите ще станат свидетели на хапливите нападки между Фънки и Джийсън Брад Люис, напрежението между Жана и Деси и безспорната амбицията на Коцето за победа.

Седмицата започва с много артистичност и забавление, защото първият домакин е ексцентричният участник от X Factor Bulgaria, понастоящем режисьор- Джийсън Брад Люис.

В понеделник ще разберем дали скромното меню на Джийсън ще се понрави на компанията. И най-вече на музиканта с пиперлив език Фънки. Както и защо още в началото на вечерята се усеща напрежение на масата.

Следваща в кухнята ще твори певицата Жана Бергендорф. С щипка креативност, експерименти и малко нерви тя приготвя богата вечеря, съобразена най-вече с вкусовите предпочитания на Фънки.

Домакинята поднася и няколко вида алкохолни напитки, които дори Деси Тенекеджиева се съгласява да опита, макар че принципно е въздържател. Вечерта е изпълнена с много веселие и разнообразни разговори, а завършекът е емоционалната история на Жана, свързана с легендарната Лили Иванова.

Кулинарното дерби през седмица продължава в дома на музиканта Димитър Ковачев – Фънки. С помощта на негов приятел кулинар – шеф Василев, той приготвя традиционно българско меню, дори омесва и питка.

Гостите попадат в неловка ситуация, когато се оказва, че всеки от тях ще даде интервю на необичайно място. По време на вечерята между Жана и Деси ще прехвърчат искри и те няма да скрият, че не симпатизират една на друга.

В четвъртък ще надникнем в дома на жената с много таланти – Деси Тенекеджиева. Жадна за победа, тя се развихря в кухнята и приготвя изобилно меню за своите гости. Вкусовите предпочитания на някои от участниците ще подложат на изпитание Деси и ще помрачат доброто прекарване.

Въпреки положените усилия от нейна страна, вечерята не минава по най-добрият начин и както домакинята, така и гостите не се чувстват достатъчно комфортно.

Финалът идната седмица завършва с много настроение, тъй като последният участник е попфолк певецът Константин. Той ще покани участниците и зрителите в своя дом, където с чувство за хумор и помощ от приятел, спретва приказна вечеря.

Приготовленията приключват по-рано от очакваното и Коцето се впуска в разкази за своето миналото. След пристигането на компанията на масата изненадващо се присъединяват съпругата на домакина – Надя, и техният син – Александър. А след това кулинарният шедьовър за едни се оказва кулинарен кошмар за други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар