Честито: Василена Гръбчева стана майка за първи път!(Виж тук)

Честито: Василена Гръбчева стана майка за първи път!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Василена Гръбчева роди първата си рожба от хирурга Асен Цеков!

Телевизионната репортерка Василена Гръбчева стана майка на момиченце тази сутрин точно в 6 часа сутринта. Бебето се казва Анастасия, тежи 3170 кг. и е висока 51 см.

Василена Гръбчева

Василена Гръбчева стана майка

Щастливите родители благодарят за грижите на екипа на болница „Токуда“, съобщават от Нова телевизия. Таткото на бебето е хирургът Асен Цеков, с когото репортерката е вече повече от година.

Припомняме, че Василена Гръбчева бе приятелка и годеница на тв водещия Антон Хекимян. И за съжаление преживя спонтанен аборт в третия месец от бременността през 2017 година.

Известно време след това двойката реши да се раздели. До този момент водещият на сутрешния блок не се показвал официално с друга жена до себе си, за разлика от бившата си приятелка.

Тя не криеше щастието си с Асен Цеков, с който се запознала, след като тя отишла да прави репортаж за благотворителна кауза.

Заедно със свои съмишленици лекарят обикаля домове за деца без родители, за да им помага.

Част от благотворителната инициатива стана и Гръбчева.

„Отидох един ден да правя материал за благотворителна кауза и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно вече живеехме заедно“, сподели тогава репортерката пред Гала, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар