Анелия се самобичува: Трябва да обръщам повече внимание на дъщеря си!(Още подробности)

Анелия се самобичува: Трябва да обръщам повече внимание на дъщеря си!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Анелия се обвини, че не обръща достатъчно внимание на дъщеря си!

Анелия осъзна, че трябва повече да се грижи за дъщеря си Ивон Динева!

Анелия

Анелия призна вината си

С поредица от клубни партита Анелия постави начало на 2020-та година. Годината започна и с нови стремежи и нови цели за певицата. Която признава, че е човек, който винаги е искал да прави и да постига нещо в живота си. Мечтател, който не спира да вярва.

Убедена е, че когато си добър, когато вървиш по правите пътеки, всичко ще е наред и ще успееш да осъществиш това, което искаш.

“Винаги съм мечтала, винаги съм искала. Никога не съм се задоволявала с малкото. Винаги съм била максималист, но за успехите си съм плащала висока цена. Докато всички деца играеха, аз съм ходила всеки ден на уроци, но с годините всичко това ми се отплати.”

“Всяко едно нещо има цена и е добре човек да го знае“, признава изпълнителката в свое телевизионно интервю. Анелияя не крие, че това, което си пожелава занапред е да намери баланса, защото 2019-та й е дала възможност да преоткрие важни за себе си неща:

“Осъзнах, че е хубаво, не само човек да работи, хубаво е да излиза с приятелки, да скача с парашут, да ходи на спа процедури. Хубаво е да отделям повече внимание на дъщеря ми, която вече е на по-специфична възраст и има повече нужда от моето присъствие”, казва още Анелия.

Припомняме, че преди дни певицата бе упрекната от почитатели, че позволява на дъщеря си непристойно поведение и външен вид, който не отива на съвсем младо момиче, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар