Кой като него: Коцето отпраши на топло! (още подробности)

Кой като него: Коцето отпраши на топло! (още подробности)
Гласувайте за статията

Коцето отпраши на топло, но крие дестинацията си!

Типично в хумористичен дух, Коцето се забавлява на екзотична почивка. Вечно усмихнатият изпълнител не разкрива в коя топла дестинация се намира, но не спира да споделя забавни кадри.

Коцето

Коцето си стегна багажа и отпраши на топло

На някой от тях той е награбил гигантски цитруси, които е разположил пред гърдите си, а снимките носят името „Коцето с големите орехи“. У нас още не сме навлезли в сезона на дините, но певецът е вече там, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че от известно време насам Коцето се сдуши с рапъра Криско. Двамата вече ходят съвместно по участия. Качиха се и заедно за сефте на сцената в Лондон преди месеци. Там те спретнаха див купон на нашенците, живеещи на Албиона.

Двамата изпълнители буквално взривиха заведението. Криско и Константин изпяха хитовете си, а българите на Острова не спираха да се кълчат на парчетата им.

Криско бе довел целия си антураж, а от масата наздравиците им летяха една след друга. В музикалните среди упорито се говори, че Криско и Коцето ще стартират общ бизнес.

След като се махна от Пайнер, изпълнителят на „Черна роза“ стартира собствена компания. В нея влизат все доверени хора на Криско, като режисьора Кирил Киров, който засне няколко хита на Константин.

Според слуховете, двамата вече работят по общи съвместни проекти. В Лондон с тях беше и Тита, която е неотлъчно до Криско при изявите му зад граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар