Помните ли Елена Кучкова: Вижте как се уреди със заплата от 5 бона! (още разкрития)

Помните ли Елена Кучкова: Вижте как се уреди със заплата от 5 бона! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Елена Кучкова се уреди със заплата от 5 000 лева!

Елена Кучкова стана счетоводителка. Скандалната плеймейтка започна работа по специалността си в родния Пазарджик. Русото изкушение преди години завърши Пловдивския университет.

Елена Кучкова

Елена Кучкова взимала цели 5 бона като счетоводител

Направи го почти с пълно отличие и сега жъне плодовете на успеха. „Работя като счетоводителка в Пазарджик – потвърди пред вестник „България днес” Кучкова. Получавам 5 бона заплата, похвали се още изкусителката.

Елена Кучкова се хваща на новата си месторабота преди повече от 2 години. Явява се на конкурс и е избрана сред десетки кандидати. Първоначално получава доста по-скромна заплата, но полага огромно старание, работи до късно, а понякога и през уикенда.

Шефовете, които са чужденци, веднага забелязват нейната упоритост. И за награда в рамките на по-малко от година тя вече взима тройно повече от началното си възнаграждение.

Преди да започна работа в сферата на счетоводството Кучкова се изявяваше като модел. След като грабна титлата Мис Плеймейт сексапилната блондинка бе на гребена на вълната, участва в редица реклами и шоута. Бе лице на много брандове.

След като се запознава със сегашната си половинка, Елена се кротна. Тя спира да се появява по светски партита. Мъжът до Кучкова е заможен бизнесмен в Пазарджик. Той бил против половинката му да бъде гледана от всички мъже и те да точат лиги по нея.

Преди по-малко от година плеймейтката дари любимия си с дете. Кучкова роди момиче, което кръсти Изабела. Въпреки отглеждането на наследничката си Елена работи от вкъщи, когато има малко свободно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар