Бомба: Рачков прибира половин милион зад гърба на Халваджиян! (виж тук)

Бомба: Рачков прибира половин милион зад гърба на Халваджиян! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рачков ще се облажи повече от добре тази година!

Финансово благодатна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков. Извън ангажиментите си в телевизията комикът ще влее в сметките си повече от 569 хиляди лева само за една вечер. Показвайки моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“ на сцената на най-голямата зала у нас – „Арена Армеец“.

Рачков

Рачков ще напълни банковата си сметка

Крупната сума от над половин милион обаче актьорът няма да дели с продуцента си Маги Халваджиян, защото спектакълът се продуцира от неговата собствена фирма.

Продажбата на билетите за комедийната програма на Рачков вече е стартирала. Справка показва, че цените на пропуските започват от 35 лева и достигат 60.

Ако комикът успее да изпълни целия капацитет на залата от 12 373 седящи места, означава, че ще спечели 569 158 лева само от билетите.

В същото време обаче със сигурност шоуто му ще бъде спонсорирано и от рекламодатели, а разходите му ще бъдат почти нулеви. Освен наема от 15 бона за залата Рачов ще плати още на диджейката, която пуска музика от сцената, на осветители, както и на балерините, които забавляват публиката по време на паузите.

В останалото време комикът е абсолютно сам на сцената, почти няма реквизит и повтаря вече до болка познатите си образи, скечове и смешки от дългите години, изкарани в телевизията.

Припомняме, че господарят на ефира през миналата есен атакува и зала 1 на НДК с абсолютно същия спектакъл и сценарий. Явно сцената в Националния дворец му се вижда тясна и иска да сложи името си до малцината българи, успели да се изявят в най-голямата спортна зала у нас.

„Билетите му са по-скъпи от тези на Лили Иванова. След като самата прима се отказа от концертите в „Арена Армеец“, той на какво се надява?“, коментират потребители в социалните мрежи.

Хора, вече гледали моноспектакъла на Рачков, се възмущават още, че си позволявал груби подигравки с много по-успели от него звезди, че даже и със самата Лили.

„Дадох 50 лева за шоуто му през миналото лято, за да слушам смешките му от телевизията и да му приглася Милко Калайджиев“, пише разочарована негова фенка.

Освен балерини актьорът има навика да кани по едно известно лице, с което да се майтапи на живо, пише Ретро.

До сега част от програмата му са били Веско Маринов, Азис, мустакът на републиката Милко Калайджиев, а кой ще бъде „на пангара“ в „Арена Армеец“, още не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар