Муки на Стоянка Мутафова е коренно различна:Неузнаваема е на панихидата!

Муки на Стоянка Мутафова е коренно различна:Неузнаваема е на панихидата!
Гласувайте за статията

Муки на Стоянка Мутафова се стопи от мъка

Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова-Муки е неузнаваема. Щерката на великата актриса се появи потънаал в скръб и отчаяние на панихидата й за 40-я ден от кончината на майка й.

Мария Грубешлиева е нузнаваема и омаломощена от скръб по великата си майка.

Днес бе отслужен църковен ритуал както се прави по християнска традиция след като минат 40 дни от смъртта. По първоначална информация панихидата бе обявена да се случи на алеята на артиста в Централните софийски гробища.

Впоследствие ритуалът бе изместен в църквата в квартал „Лозенец” където актрисата живя цели 60 години.

Стоянка Мутафова

Муки на Стоянка Мутафова се стопи от мъка

Да отдадат почит на госпожа Стихийно бедствие пристигнаха само най-близките й. Сред които бяха двете естрадни легенди Богдана Карадочева и Силвия Кацарова.

Поменът бе особено тъжени кошмарен за дъщерята на госпожа стихийно бедствие-Муки.Тя влезе в храма, подкрепяна от Меги Савова.Мария Грубешлиева потъна в сълзи още с влизането в църквата и не успя да се успокои до края на ритуала.

Докато Стояка Мутафова бе още жива Мария винаги бе грижливо гримирана. Мъката по известната й майка обаче се оказа много по-силна от женската й суета и потъналата в траур дъщеря е спряла да обръща специално внимание на външния си вид.

Това бе първия отслужен помен за Мутафова, защото 20 дни от смъртта й се паднаха на 25 декември. А на тази дата по Коледа църквата забранява панихидите, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар