Предстои ни близо месец романтика и творческо вдъхновение

Предстои ни близо месец романтика и творческо вдъхновение
Гласувайте за статията

От днес 14 – ти януари планетата, свързана с любовта, изкуството и естетиката – Венера, ще влезе в Риби, където ще остане до 8 февруари.

Ако в знака на Водолея трябваше да си припомним какво означава свободата в любовта, сега ще бъде необходимо да разберем колко жертвоготовни може да бъдем и доколко искаме да се слеем с останалите.

Знакът Риби ни отвежда към територията на съня, безплътното и ирационалното.  Най-важното в този период е да търсим интуитивен подход, да се обърнем към духовната или творческата си страна, която да ни подкрепи в решенията.

Навлизайки в знака на Рибите, Венера ще направи положителен аспект с Уран, предлагайки неочаквани любовни запознанства или прекрасна творческа идея, която просто ще ни осени. Ако правите първи стъпки в нова връзка, дайте си време да опознаете човека и не забравяйте, че всеки има недостатъци. Ако вече имате човек до себе си, помислете какво още бихте искали да дадете един на друг – къде бихте искали да навлезете в дълбочина и да подхраните чувствата. Съвпада на Венера с Нептун в края на месеца ще внесе доза илюзии, но и вдъхновение. Добре е да бъдем внимателни в периода и да не предприемаме големи решения. Възможно е да сме сложили розови очила, а когато ги махнем, нещата да не изглеждат съвършени.

Благоприятно влияние на Венера в Риби ще усетят водните знаци и асценденти – Рак, Скорпион и Риби, както и Козирог и Телец. По-наблюдателни в периода е добре да бъдат само – Близнаци, Дева и Стрелец. Ако има трудности, нека се опитаме да ги изгладим с любов и разбиране.

Източник: Вести 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар