Антон Хекимян стяга годеж (Виж коя е избраницата му)

Антон Хекимян стяга годеж (Виж коя е избраницата му)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян стяга годеж

Антон Хекимян го очакват огромни промени в личен план. Топжурналистът на Би Ти Ви Антон Хекимян се надява да му потръгне в любовта.

Антон Хекимян

Антон Хекимян стяга годеж

Водещият на „Тази сутрин“ се готви да стяга годеж през новата 2020 година. Това поне показа късметчето от баницата, което му се паднало в нюзрума на телевизията.

Тъй като колективът на медията не бил пълен покрай празниците, те решили да спазят новогодишния ритуал в първите работни дни на януари, когато отпускарите се завърнали от почивки.

На Хекимян се паднал най-желаният късмет, макар той тайно да се надявал да грабне „повишението“. Дали на хоризонта вече има кандидатка за пръстена, или журналистът тепърва ще срещне голямата любов, не се знае.

Любопитна подробност обаче е, че за пръв път от години насам най-светлите празници Тони не прекара в родната Стара Загора със семейството и, а извън страната. Той бе на кратко пътуване до съседна Гърция, където бе отседнал в Солун.

За пръв път Хекимян предпочете да снима само пейзажи от града, не и себе си, вероятно защото е бил на романтична ваканция с половинка, която все още не иска да показва публично, пише Ретро.

Припомняме, че голямата любов на топ ергена- Василена Гръбчева, роди дъщеричка на неврохирурга д-р Асен Цоков.

Красивата репортерка на Нова телевизия и Антон Хекуман бяха годени, но връзката им приключи изненадващо. Преди да роди, журналистката благодари на съдбата в социалната мрежа, че й изпрати мъжа, с когото да свие семейство и си народи челяд.

Според клюките докторът бил толкова влюбен в нея, че угаждал на всички капризи, породени от властния й характер.

Д-р Цеков, сочен за една от надеждите на родната ни медицина признавал, че предимно той се вихрил в кухнята, въпреки натоварения си график. А неговата половинка Василена Гръбчева предпочитала да се занимава с другата част от домакинството.

А репортерката намекна, че се разделила с Антон, защото ограничавал личното й пространство, пише Пик.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар