Изцяло преобразена: Алисия с нов татус и нова кола! (виж тук)

Изцяло преобразена: Алисия с нов татус и нова кола! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алисия изцяло преобразена за Новата година!

Изцяло преобразена посреща Нова година фолк певицата Алисия. Изпълнителката изненада феновете не само с нов автомобил, но и с нова татуировка.

Алисия

Певицата Алисия се преобрази тотално, посреща щастлива Новата година

Звездата, която в момента подготвя и няколко нови музикални проекти, определено започва със силен старт новата година. Тя изглеждаше повече от доволна, че дори позови приятелка в лъскавата си придобивка, пише вестник „България днес”.

Но не само колата е нова за Алисия. Изпълнителката на „Запали” има и чисто нова татуировка на прасеца, която е във формата на сърце.

Припомняме, че през ноември синът на певицата – Валери Божинов – младши сбъдна една своя мечта. А именно да се срещне очи в очи с Роналдо.

Изненадващата среща се случи в мрежата по време на живо включване на Роналдо, в което фенове от цял свят имат възможност да видят и разменят няколко думи със спортиста.

Синът на Алисия и легендата във футбола си размениха няколко жеста и се поздравиха. Но срещата им не трая дълго, тъй като милиони напираха да се докоснат дори за секунда до звездата.

Божинов-джуниър беше заедно със свой приятел, когато в една съботна вечер успя да се свърже с Роналдо. И беше най-щастливото момче на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар