Лора Караджова шокирала Марсел Рохас за рождения му ден! (още разкрития)

Лора Караджова шокирала Марсел Рохас за рождения му ден! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Лора Караджова подарила теста за бременност за рождения ден на Марсел Рохас!

Лора Караджова призна в „На кафе”, че дълго време двама с гаджето й Марсел Рохас работили за бебе, но нещата се получили в края на миналата година.

Лора Караджова

Чаровницата Лора Караджова подарила тест за бременност на любимия си

Марсел разбрал щастливата новина точно на рождения се ден, когато получил като подарък тест за бременност от Лора, направен час преди това.

Марсел Рохас е категоричен, че иска още деца и планира цял отбор от сноубордисти. Дъщерята на Данчо Караджов е в отлична форма, въпреки че вече е в шестия месец. Тя не иска да разкрива подробности за чаканото бебе, но то ще е момче.

Певицата вече има едно момиче – Алиса от връзката си с варненеца Валентин Савов. Годеникът й Марсел се разбирал идеално с петгодишната Алиса, разказах близки до двойката.

Преди да роди първото си дете, Лора имаше дълга връзка с Део, който сега води тотото. Той също вече има две деца- синове от чаровната мулатка Мариана.

Родителите на Лора Караджова са повече от щастливи заради второто си внуче, а вече нямали търпение и да вдигнат сватба на щерка си. Чаровницата да мине под венчило се надяват и феновете й.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар