Крисия поема по нов път! (Подробности)

0

Най-новата сензация на руската музикална сцена е Крисия Тодорова! Уникалният й талант вече се разпростира отвъд България!

15-годишната певица си е поставила нова цел и то не каква да е. Крисия се стреми да завладее руската публика, като направи дует с любимеца на Владимир Путин Руслан Вега. Според публикации в мрежата двамата изпълнители съвсем скоро ще направят хитово парче заедно. Те пяха заедно на една сцена по време на участие на Вега в България по случай старата Нова година.

Крисия
Крисия Тодорова завладява Русия

Рок динозавърът Руслан Вега е бивш вокалист на култовата руска банда „Земляне“, която е любима на Путин. По време на концерта му в столицата, малката Крисия също се грижи за доброто настроение на гостите.

Очакванията са това нейно участие да й даде сериозен тласък и популярност на необятната руска сцена. Тя и Вега обядваха заедно преди концерта, а руснакът остана крайно впечатлен от нашето момиче и любовта й към джаза.

Както самата Крисия сподели пред него, тя предпочита да прави свои варианти на култови джаз парчета. „Запознах се с талантливата, млада и изключително мила Крисия. Тя има голямо бъдеще и пее яко“, написа Вега под видео в социалните мрежи, пише България днес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.