Родилката Енджи Касабие: Аз съм най-щастливият човек!

Родилката Енджи Касабие: Аз съм най-щастливият човек!
Гласувайте за статията

Диетоложката Енджи Касабие стана майка! За първи път на 14 януари рано сутринта на бял свят се появи първородният и наследник Раян! Момченцето е взело първата буква на своя татко, носител на престижната титла „Мистър Ливан” Рабих ел Зейн. Публикация в социалната платформа Instagram разкри радостната вест.

„Най-щастливият човек съм на земята! Енджи и Рабин си имат своя първа рожба Раян. Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати. В последно време с Енджи пътувахме много, така че можем спокойно да го наречем граждани на света. Добре дошъл Раян. Обещавам да те пазя и слушам. Ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед, ако мама позволи. Благодаря ти доктор Иван Сигридов за чудото, за сбъднатата мечта. Ти си Бог за мен и всички жени, на които си помогнал многократно. Енджи заслужава най-доброто на света Добре дошъл Раян”, написа в социалния си профил в мрежата пиарът на двойката.

Енджи Касабие

Енджи Касабие е много щастлива, след като най-после стана майка

Касабие издаде, че е бременна в началото на октомври, по време на риалити предаването „Игри на волята”. Причината да пази тайна толкова дълго време бяха двете неуспешни бременности, които имат зад гърба си. Но както самата тя е споделяла щастието рано или късно почуква на вратата, пише „Телеграф”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар