Виктор Калев огладня и пристана на Слави (4 години отидоха на вятъра)

Виктор Калев огладня и пристана на Слави (4 години отидоха на вятъра)
Гласувайте за статията

Виктор Калев пак е част от екипа на Слави Трифонов!

След като двамата се разделиха със серия от скандали преди 4 години, комикът отново се продаде за пари на бившия си шеф. Финансови затруднения и липса на ангажименти принудили актьора от Златоград да започне да се изявява по кабеларката на Дългия. Макар в периода, в който беше артист на свободна практика, Трифонов да го унижаваше с майтапи и неколегиално отношение, Виктор е преглътнал горчилката и е оставил обидата в миналото.

Виктор Калев и Слави

Виктор Калев пак ще работи за Слави Трифонов

Срещу примамлива заплата бил готов отново да понася стоически ругатните на началника си, само и само да има работа на договор. В годините, в които изкара на свободна практика, Калев създаде спектакъл за живота си, към който първоначално имаше интерс, но с времето представленията спряха да бъдат посещавани.

Той не получи нито една покана от големите ни театрални режисьори за роля в театъра, каквато всъщност беше мечтата му. Сега Калев е извадил от нафталина до болка познатите образи на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и пак се прави на клоун във вечерите на актьорите по телевизията на Слави.

Според запознати Калев прибира заплата от 5 бона като повече от него прибира само Краси Радков. Тъй като рекламодателите обаче нямат никакъв интерес към телевизията на Слави, той се е принудил да проси спонсорство във Фейсбук. Така че не се знае дали още дълго ще успее да плаща надниците на екипа си, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Виктор Калев огладня и пристана на Слави (4 години отидоха на вятъра)”

  1. Хубаво

    ян. 17. 2020

    Не може рекламодателите да нямат интерес, знаейки, че българите гледат телевизията на Слави. Добре е направил Виктор, че се е върнал. А да се правиш на клоун всъщност е част от актьорската професия, даже висш майсторлък в тая професия и няма нищо недостойно. Питайте Стоянка, Калоянчев, Парцалев, Колев, Анастасов, Коцев и т.н.

  2. нина

    ян. 20. 2020

    Няма как да ги попитаме,факт..Н,о клоун и комик,не са едно и също нещо,моля…

Добавете коментар