Спипан на местопрестъплението: Какво прави жененият Светослав Иванов в обятията на друга жена?

Спипан на местопрестъплението: Какво прави жененият Светослав Иванов в обятията на друга жена?
4 (80%) 1 vote

В обятията на чужда жена бе спипан журналистът Светослав Иванов! Той е женен от близо 15 години, но това явно не му пречи!

Дългите години брак очевидно не пречат на водещия на „120 минути“ да се държи повече от джентълменски с дамите от приятелския си кръг. Журналистът бе засечен да се прегръща с мистериозна дама с рижава коса в центъра на София. Двамата изглеждаха повече от щастливи по време на кратката им среща, а дълго след като прегръдката им приключи, Иванов не пускаше ръката на усмихнатата си до уши приятелка.

Светослав Иванов

Ами сега?! Светослав Иванов спипан с друга жена

Двамата след това поеха в противоположни посоки. Колеги на Иванов от бТВ пък се дивят как е възможно той да проявява близост с други жени точно до сградата на медията, при условие, че там работи и неговата половинка Вяра.

Двамата се венчаха още през 2011 година в Рим, а след това станаха и родители на дъщеричка. Журналистът работохолик обаче страда от липса на време за семейството си. Въпреки това преди дни прекара доста време в столичен мол отново без най-близките си, видя Ретро.

Първата му спирка там бе луксозен бутик, предлагащ мъжка мода. Той се беше дегизирал с тъмни очила, за да не бъде разпознат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар