Мария Игнатова тръгва по стъпките на Рачков (и тя иска да прибира огромни пачки)

Мария Игнатова тръгва по стъпките на Рачков (и тя иска да прибира огромни пачки)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова видя, че Димитър Рачков забогатя сериозно, което я накара да го изкопира. Дали ще има същия успех?

Мария Игнатова обяви, че става водеща на собствено шоу – стендъп комеди, което ще има своята премиера след месец в известен столичен клуб. Явно бившата на Митко Рачков е повлияна от успеха на негово шоу, с което актьорът обикаля цялата страна от повече от година и е решила да го имитира. Припомняме, че заради успеха си той дори реши да напълни зала „Арена Армеец” през пролетта.

Мария Игнатова

След като „Господари на ефира“ и „Х Фактор“ паднаха от екран, Мария Игнатова търси други начини за препитание

Мария засега е по-умерена и е обявила едва два дати за представлението си в столичния клуб. „Здравейте, скъпи приятели!Заповядайте заедно с мен, Мария Игнатова, Алекс Раева и специалните ни гости, които ще разкрием съвсем скоро, на въртележката в Carrusel. Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни действителност. Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа коректност.

Без грам ИнстаСрам! Enjoy the ride! Чакаме ви с любов на 14-ти и 15-ти февруари”, написа блондинката. Във видео рекламата на шоуто тя обещава да разкрие защо вече не се излъчват „Господари на ефира”, както и има ли певиците без цици и защо тя отказва да бъде кифла.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар