Тервел Пулев и жена му се надсмяха на секскандала с боксьора! (ВИДЕО)

Тервел Пулев и жена му се надсмяха на секскандала с боксьора! (ВИДЕО)
4 (80%) 1 vote

Бившият боксьор от Пловдив Боньо Робовски хвана жена си в изневяра, а излишната страна в любовния триъгълник се оказа не кой да е, а Тервел Пулев.

„Подарявам ти я, да сте живи и здрави! Аз продължавам напред! Колега си ми и искам да знаеш – коя жена пуска жалба да те затворят 24 ч. за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс след което и аборт. Да си имаш едно наум.“, написа рогоносецът в социалните мрежи.

Тервел Пулев

Тервел Пулев и жена му не се вързаха на скандала

Той сподели и снимки с чатове между двамата. На екранните снимки от социалната мрежа ясно личи, че разговорът е воден с профил, именуван „Тервел Пулев„. За никого не е тайна обаче, че всеки потребител би могъл да сложи на профила си във „Фейсбук“ снимка на Пулев и да се представя за него. Освен това няма обяснение защо над чатовете от „Вайбър“ е името Тенис2020 – акаунта на любовницата Мирослава Велевска. Ако предположим, че скриншотите са направени от рогоносеца в телефона на невярната му жена, логичното е над чата да е името на другия човек, с който тя комуникира.

Отворете сами произволен разговор от своя „Вайбър“ и ще видите, че над диалога стои не вашето име, а това на вашия партньор в чата. Още нещо доста съмнително: на нито един от скрийншотите така и не се вижда телефонния номер на именития ни боксьор. Мирослава е на 37 години и е кака на Тервел. Изкарва си прехраната като треньор по тенис на корт. „Обожавам те.

Способен съм да направя големи рокади в живота си заради теб”, пише Тервел в едно от съобщенията си към Мирослава. Според близък до Робовски той е изгонил невярната си съпруга, а 10-годишният им син е останал при него.

Междувременно Тервел Пулев пусна видео, на което е в компанията на съпругата си. Двамата са категорични, че твърденията за афера на боксьора с Мирослава не са истина и някой си прави реклама на техен гръб, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тервел Пулев и жена му се надсмяха на секскандала с боксьора! (ВИДЕО)”

  1. Ани

    ян. 24. 2020

    Извинявам се за въпроса, но кой от двамата е Тервел? 😀 😀 😀 😀

Добавете коментар