Помните ли измисления съпруг на Азис? Ето какво се случва с Ники Китаеца днес!

Помните ли измисления съпруг на Азис? Ето какво се случва с Ники Китаеца днес!
4 (80%) 2 votes

Екссъпругът на Азис е подхванал нов бизнес!

Ники Китаеца се гмурна в дебрите на сладкарството и започна да продава домашни бонбони. Последните няколко месеца мускулягата продава протеинови изкушения, които по думите му приготвя съвсем сам. Ники успява да развива сладкарския си бизнес само и единствено в социалните мрежи. Малките бонбони нямат цени. А поръчките Китаеца приема само на лично съобщение. Това навежда на мисълта, че люлинският фитнес маниак няма търговска регистрация, като не подлежи на никакви проверки.

Ники Китаеца

Ники Китаеца измисли нов начин да се препитава

Бонбоните купуват фенки, които усърдно се опитват да свалят някое друго кило, но не се лишават от сладости. Николай Първанов, както истинското име на здравеняка, в последните години се отдаде изцяло на здравословния начин на живот, спорта и популяризирането им. Профилът му бъка от съвети за правилно хранене и ежедневие.

Голите снимки на съпруга на Азис са радост за окото и издигат още повече рейтинга му в очите на жените. Плътно до него във всичките му приумици и начинания е бившата фолк певица Виолета, която е негова спътница и в живота. Макар да имаха доста бурни взаимоотношения преди години и тя не веднъж да го гони, сега Вили и Ники са заедно и твърдят че са щастливи. Връзката им с Азис, за когото Китаеца беше женен, е напълно преустановена и според слуховете те не поддържат контакт от години, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар