Прическите, които ще са модерни през тази година

0

Ето някои от най-актуалните предложения на модните критици. Ето например прическата тип боб. През последните години виждаме различни варианти на боб прическата. Ако са те вдъхновили да скъсиш косата си, добре е да знаеш, че тази дължина ще бъде актуална и през 2020. Тазгодишният вариант има същата линия като при класическия, но предлага и по-гъста текстура в краищата за по-мек вид.

Тя никога не излиза от мода, но в последно време сякаш отстъпи място на боб и лоб (по-дълъг боб) прическите. Ако 2020 е годината, в която искаш да достигнеш нови дължини, последвай примера на латино дивата Дженифър Лопес, чиято коса достига кръста. В случай, че не ти се чака, можеш да се довериш на специалист, който да постави екстеншъни.
Ще продължим с пластове. Тази прическа е също любима на дамите от доста години и тази ще бъде актуална. Противоположния вариант на шаг прическата, тази се състои от деликатни пластове, които обикновено започват под брадичката, за да придават обем и движение, без да жертват дължината. Тази техника работи най-добре при коса с дължина от средна до дълга. Сред прическите с най-различни варианти е шаг.

Тя си прилича с боб, но обикновено дължината ѝ е между брадичката и раменете, а масивните пластове отиват на всяка дължина, текстура, независимо дали имаме бретон, или не. Сред най-добрите примери за тази прическа са Тейлър Суифт и Сандра Оу. Освен боб модела, наречената пикси прическата също ще триумфира през 2020. Сред нейните варианти стилистите посочват класическия, който включва меки пластове, както при Чарлийз Терон.

 

Източник: сп. Една.Бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.