Накъде поемат Хари и Меган

Накъде поемат Хари и Меган
Гласувайте за статията

Да, съвсем наскоро след публичното желание на двойката да живее отделно от Кралското семейство, далеч от официалните си ангажимент. Освен това те доброволно ще се откажат от множеството си придобивки и от голяма част от приходите си.

За сметка на това двойката избира да живее зад Океана, и то в Канада. Голяма част от британците, както и кралската фамилия заедно с Кралицата определено не разбират и не одобряват особено избора на Хари и половинката му.

Не е ясно, каква причината за тази драстична промяна, понеже след брака им, Хари и половинката му подписаха всички необходими указания как ще живеят и от какво ще се наложи да се откажат в името на титлите си.

И след като направиха огромен ремонт на имението, където избраха да се помещават за на д 2 мил. долара, сега изведнъж се разделят с тези придобивки.

И след редица общи срещи, Дворецът излезе с изявление и  реши, че пожелава щастие на Меган и Хари и прекъсва голяма част от субсидията, охраната  и всички материални облаги за тях. Те вече не са херцози на Съсекс и сега са в преговори за своя нова работа, коментират с интерес медиите по света.

Медиите писаха не отдавна, че Маркъл ще озвучава филми на Дисни от скоро, а за Хари предложенията за работа не са така ясни. Желаем им късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар