Вижте каква награда печели Лондон

Вижте каква награда печели Лондон
Гласувайте за статията

Изследвания на експертите от Resonance Consultancy съставиха списък с най-добрите градове в света за 2020 г. Анализаторите правят проучвания в градовете, които има население над милион души, и според множество параметри като безопасност, инфраструктура, климат, атракции, ресторанти и магазини, правят своите изводи за това кой град е най-добрият за живеене.

Големият победител в тяхната класация е Лондон. Мегаполисът очевидно отговаря на всички критерии, независимо, че подготовката за Brexit в края на месеца предизвиква особен хаос в много отношения във Великобритания. Въпреки огромните разстояния и натоварения трафик, Лондон се изкачва до челната позиция.

На острова ще струва 170 милиарда долара да излезе от Европейския съюз, а Bloomberg Economics твърдят, че до края на 2020 г. самият Лондон ще загуби около 90 милиарда долара.
След Лондон в класацията за най-добър град се нарежда Ню Йорк, след него Париж, а на четвърто място попада Токио. На пето място е Москва, като в „челните десет“ попадат Барселона, Дубай, Рим и Лос Анджелис.

И макар да сме изненадани от избора в тази статистика, все пак говорим за огромни мегаполиси и там спокойствието и тишината не са приоритет. Лондон е много зелен град, с огромни паркове и освен това предлага много работни места, достъпен и удобен транспорт, може би това са сред положителните му страни, коментираме и ние.

 

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар