Бомба: Мария не е приключила с децата!

Бомба: Мария не е приключила с децата!
5 (100%) 1 vote

Мария за пореден път хвърли бомба с това признание, а феновете й са в трепетно очакване да видят всичко, което любимката й е замислила за близкото си бъдеще.

Поп фолк дивата, която в началото на годината скандализира родните фолк среди с еротичния си намек към Константин, явно няма търпение в личния й свят да се случи ефектна и радостна метаморфоза.

Мария

Мария не е приключила с децата

Мария призна, че би искала да гушка отново бебе, защото нейната Марая е вече пораснала и също така няма да откаже да мине за трети път под венчилото.

„Аз не се виждам без половинка, категорично“, сподели изпълнителката в предаването „Автограф“ по телевизия „Планета“ и дори стигна още по-далеч.

„Това ще ми е трета сватба. Аз съм ентусиаст и ми харесват тези неща, привличат ме. Има хора, които ги отричат, които не харесват тази идея, а за мен това е част от цялата емоция и смятам, че е редно да ми се случи пак. Така че като ми се случи трети път, ще бъда не по-малко развълнувана, защото всяко ново нещо е себе си и всяко следващо е ново.

И в този ред на мисли, бих си го причинила с „двеста“. Правят ми се такива работи. Ражда ми се и второ дете. Марая е вече доста голяма и много трудно я хващам за ласки. Сега обмислям тази идея и само трябва да го реша категорично“.

Освен бомбастичните разкрития, Мария използва ефира на „Планета“, за да направи и официална премиера на дуета си с руския изпълнител Рамбл „Мы кричим“.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар