Дали тази двойка има проблеми или просто слухове

Дали тази двойка има проблеми или просто слухове
Гласувайте за статията

Джесика Бийл и Джйстин Тимбърлейк са една от най-обичаните звездни двойки. Те сключиха брак през 2012 г. и доскоро бяха еталон за успешен брак.

В началото на декември обаче Джъстин бе изловен в много интимен контакт със своя колежка (Алиша Мейнрайт), с която си партнират във филма „Plamer“. Папараци заснеха двойката да разпускат в една от вечерите след снимки. Във видеото се вижда как Алиша поставя ръка върху коляното на Тимбърлейк, а после двамата се хващат за ръце и преплитат пръсти. Някои директно обвиниха певеца в това, че има тайна афера, а други просто го порицаха за видимо неподходящото за семейния му статут поведение.

Заедно от 2012 г.

Веднага след това музиканта Джъстин се извини на своята съпруга в официалния си профил: „Нищо не се случи, но нищо не оправдава държанието ми. Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и семейството ми, че трябваше да преживеят тази неудобна ситуация“, каза тогава той.
Малко след като тази информация изтече, друг източник се свърза с медията, за да заяви, че „отношенията на Джъстин и Джесика въобще не са обтегнати“. Самата Джесика Бийл пък от своя страна запази спокойствие и мълчание.

Източник : Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар