Щерката на Гала се носи по последен писък на модата! (виж колко й струва само чантата)

Щерката на Гала се носи по последен писък на модата! (виж колко й струва само чантата)
Гласувайте за статията

Щерката на Гала – чаровната Мари Будева се облича по последен писък на модата!

Дъщерята на Гала не пести средства, за да е облечена по последна мода. Най-новата придобивка на Мари Будева е чанта на дизайнера Карл Лагерфелд за 500 лева.

Гала

Щерката на Гала се носи по последен писък на модата

Младото момиче ходи на лекции в Софийски Университет „Св. Климент Охридски” именно с баровския аксесоар и събира погледите на колегите си.

Чантата е от последната колекция на покойния дизайнер. Освен нея, Мари къта в гардероба си и още поне 10 маркови торби, всяка от които на стойност над 300 лева.

Момичето още от сега се облича със значително по-скъпи дрехи от майка си Гала, която е далеч по-скромна в избора си на одежди.

Известната родителка не отказвала нищо на послушната си и ученолюбива наследница и задоволявала всеки каприз на младото момиче. Самата Мари също печели пари от реклами в социалните мрежи.

Що се отнася до личния й живот обаче, Мари Будева го раздава все така скромна и вярна на приятеля си. Знаем, че още от ученичка тя е влюбена в сина на Джуджи – Константин.

Двамата от известно време живеят заедно и са неразделни. А и именно той бе причината щерката на Гала да не замине да учи в чужбина.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар