Симона Халачева от „Откраднат живот“ се оказа майстор фотограф! (виж тук)

Симона Халачева от „Откраднат живот“ се оказа майстор фотограф! (виж тук)
Гласувайте за статията

Чаровната Симона Халачева от сериала „Откраднат живот“ се оказа истински майстор фотограф!

В истински виртуоз на фотографията се е превърнала младата актриса Симона Халачева, нашумяла с ролята на алкохоличката Мирослава от сериала „Откраднат живот”.

Симона Халачева

Симона Халачева се оказа истински майстор на снимките

Преди години тя получила като подарък от дядо си фотоапарат, благодарение на който се запалила по снимането.

Постепенно интересът й станал толкова голям, че актрисата започнала да специално да изучава занаята. Като отказала да пипне дигитална техника, която улеснява работата на съвременните фотографи.

Симона снима на лента и сама проявява своите кадри, а фотоапаратът, който използва, е японски, произведен преди 50 години. Цената му на старо е около 1000 лева, консумативите също не са никак евтини.

С тази трудна за използване техника актрисата прави не просто снимки, а изкуство. Тя вече може да се похвали и със своята първа изложба. В нея показва градски пейзажи и близки планове на увяхващи цветя, които намира за изключително красиви и поетични, пише вестник Уикенд.

Иначе зрителите се надяват да видят Симона Халачева и в новия, девети сезон на сериала „Откраднат живот“. Героинята й има още много да покаже, а образът й търпи развитие. Както вече знаем, поредицата ще започне да се излъчва през пролетта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар