Тони Димитрова разкри своята най-голяма мания! (още подробности)

Тони Димитрова разкри своята най-голяма мания! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова признава, че е запалена по криминалните романи!

Гласовитата чаровница на родната поп сцена Тони Димитрова не мигва по цяла нощ заради книгите на Агата Кристи. Запалена е по тях до краен предел.

Тони Димитрова

Тони Димитрова е запалена по романите на Агата Кристи и кримките като цяло

Бургазлийката с дрезгав глас чете трилъри до зазоряване, след което спи до обяд. „Винаги щом си легна, хващам книга и прекарвам с нея следващите няколко часа. В момента съм на вълна криминални романи.

Обърнала съм деня в нощ, но така е от години. Късно се връщам у дома от участия и не мога веднага да се потопя в царството на Морфей, трябва първо да ми спадне напрежението”, обяснява изпълнителката на „Ах, морето”.

Тони Димитрова не мигва по цяла нощ заради книгите на Агата Кристи. Бургазлийката с дрезгав глас чете трилъри до зазоряване, след което спи до обяд.

„Винаги щом си легна, хващам книга и прекарвам с нея следващите няколко часа. В момента съм на вълна криминални романи. Обърнала съм деня в нощ, но така е от години – късно се връщам у дома от участия и не мога веднага да се потопя в царството на Морфей, трябва първо да ми спадне напрежението”, обяснява изпълнителката на „Ах, морето”, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар