Взрив: Ирина Тенчева върти по 6 манджи наведнъж! (виж тук)

Взрив: Ирина Тенчева върти по 6 манджи наведнъж! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева готви по шест и повече ястия наведнъж, без това изобщо да я притеснява!

Невероятно, но факт! Ирина Тенчева се оказа истинска кулинарка-героиня. И всички участници в „Мастършеф” трябва да треперят от страх от нея, ако реши да се яви в състезанието.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева готви по шест манджи наведнъж

Жената на продуцента Иван Христов може да сготви цели 6 ястия наведнъж. Това обяви самата тя в социалните мрежи. И не само го обяви, а и направи подробно описание на кулинарните шедьоври, които е въртяла в личната си кухня.

„Утре ще работя до късно и днес реших да „компенсирам” семейството ми, като им сготвя предварително няколко ястия, които ще ги зарадват:

Печена сьомгова пастърва с портокал и любимата ни салата от червен лук, кисели краставички, картофи и маслини (дори Сами я обича). Пуешка яхния с грах и шалот, тиквена супа, бананови палачинки и бисквити за закуска”, сподели шармантната домакиня.

За бисквитите обясни, че сама е измислила рецептата, но всички ги определят като най-вкусните на света, пише вестник Уикенд.

В този ред на мисли не е никак трудно да се досетим защо Иван Христов продължава да я гледа с погледа на влюбен пубертет след толкова години. Явно двамата наистина са се намерили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар