Ненчо Балабанов и Явор Бахаров в люта война за рейтинг!Двете най-големи телевизии

- Нова телевизия и Би Ти Ви влизат в традиционната война за зрителско внимание през пролетния сезон. [caption id="attachment_438484" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов Ненчо Балабанов в битка за рейтинг по Нова телевизия[/caption] Медиите ще кръстосат шпаги не само с риалити формати, но и със сериали, след като на екрана се завъртят All Inclusive по Нова и "Съни бийч" по бТВ. Първата поредица се очаква с голямо нетърпение, тъй като създаването й бе пазено в дълбока тайна. Продуцент е Краси Ванков, който стои зад "София Ден и Нощ".

В All Inclusive главните роли са поверени на Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, Петър Калчев и други. Сюжетът проследява живота на две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие.

След което се впускат в щура ваканция, изпъстрена с неочаквани обрати. Създателите обещават, че сериалът ще ни върне към незабравимите детски спомени. И ще ни припомни кои са наистина важните неща в живота. Малко след като Нова обявиха сериала си, от бТВ отвърнаха на удара със "Съни бийч", чието действие също се развива през лятото. Лентата е дело на иван и Андрей и е готова доста отдавна. В нея участват млади и добре познати актьори - Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Евелин Костова, Лидия Инджова. В основата на сюжета са любов и амбиции, а действието се развива в Слънчев бряг. Сериалът обещава да повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристически бизнес. За разлика от бТВ, която ще заложи на турски продукции, Нова готви още няколко родни ленти. Едната е "Ягодова луна" - драматична поредица, посветена на пожарникарите. Актьорите са доказани любимци на зрителите - Асен Блатечки, Александър Сано, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Деян Донков, Ивайло Захариев, както и бившият футболист Ваня Джаферович. Освен това стартира и деветият сезон на "Откраднат живот". Освен със сериали, бТВ и Нова ще мерят рейтинги и с оригинални продукции, част от които са добре познати на зрителите. За осма поредна година ще се излъчва "Като две капки вода", в което този път ще влезе и една непопулярна личност, избран чрез гласуване от публиката. Завръща се и новият сезон на "Хелс Китчън" с Виктор Ангелов. В пряка конкуренция с него влиза "Мастършеф" с Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу. Най-дългоочаквано обаче е новото вечерно шоу на бТВ, което ще замести "Шоуто на Слави". Концепцията му ще е подобна на тази на Дългия, а за водещи се спрягат Башар Рахал или гръцкия комик Николаос Цитиридис, пише Галерия. По Нова пък започва ново риалити - Power Couple, в което могат да участват само двойки като идеята е да се провери доколко добре се познават и си имат доверие. А участниците могат да спечелят между 50 и 100 хиляди лева.