Бомба: Истинска болница предлага работа за 4 бона на Марта Вачкова! (виж тук)

Бомба: Истинска болница предлага работа за 4 бона на Марта Вачкова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Предложили на Марта Вачкова работа в истинска болница!

4 бона предложили на Марта Вачкова, за да започне работа в голяма болница във Варна. Актрисата с голямо сърце, спечели зрителите с ролята на сестра Жекова в „Откраднат живот”. А сега мнозина я канят да стане действителна част от екип на здравно заведение.

Марта Вачкова

Марта Вачкова щяла да получи 4 бона заплата

„Благодарение на моята роля получих и предложение за работа в голяма варненска болница. Предложението беше съвсем сериозно, не на майтап”, споделя още развълнуваната Вачкова.

Директорът й предложил 4 бона, само за да стане лице на клиниката. Актрисата отказала, но признава, че е поласкана от жеста.

„Каза ми: „Само с усмивката си можете да лекувате нашите пациенти”, смее се Марта Вачкова. Звездата признава, че с нетърпение очаква снимките на новия сезон, за да влезе отново в кожата на сестра Магда Жекова.

Първоначално образът на героинята бил на властна и влюбена в директора жена, която върти цялата болница на пръста си. Постепенно обаче започнали да я представят малко като сестра Реджит от „Полет над кукувиче гнездо”.

Самата Марта Вачкова с възторг влязла в кожата на властна сестра, която омеква, когато види директора на здравното заведение, пише вестник „България днес“.

„Тази роля беше писана за мен”, признава актрисата. И споделя, че й е много близък образът на сестра Жекова.

Тя обаче отказва да издаде какво ще се случи с нейната героиня през следващите дни. Вместо това казва, че не се задава нито нова любов, нито ново осиновяване.

В сериала влизат и много нови актьори и сюжетни линии, така че на героинята й няма да й остава много време за личен живот, предвид натоварения график в болницата.

За актрисата е предизвикателство да играе в поредицата, тъй като преди това не е играла в сериал. „Вярвам в това, което е казал „Станиславски: Няма малки и големи роли, има малки и големи актьори.”, споделя тя. И се отнася към ролята си с голямо внимание и любов.

Вачкова охотно защитава и героинята си, която критикуват, че е твърде любопитна. „При нея всичко е в името на доброто, на болницата, на колегите. Тя не е лош човек, просто е загрижена”, казва още актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар