Неочаквано разкритие за младия любовник на Дарина Павлова! (виж тук)

Неочаквано разкритие за младия любовник на Дарина Павлова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дарина Павлова и Джулио Берути са заедно от много време!

Актьор с диплома за зъболекар и страст да поправя коли е голямата любов на Дарина Павлова. Джулио Берути е мъжът, който успя да измести Илия Павлов от сърцето на бизнес дамата.

Дарина Павлова

Дарина Павлова и Джулио Берути определено са хубава двойка

Дори се заговори, че двамата са сгодени, но Дарина отрече. Слуховете за отношенията между двамата се появиха още през 2014. Италианските медии неведнъж са ги разделяли, но до днес двамата са още двойка.

Джулио е с 21 години по-млад и е истински секссимвол в родината си. Участва в предаването „Танцувай със звездите“ и предизвиква истински фурор сред зрителите. Участва и в сериала „Ястребът и гълъбицата“, на който Дарина е продуцент.

Говори се, че още тогава Павлова го отрупва с подаръци, включително часовник за десетки хиляди.

В интервютата си през годините актьорът отказва да коментира отношенията си с нея. Но е факт, че често е засичан на площад Пополо в Рим, където е домът й.

В чужбина двамата са се появявали неведнъж заедно по светски събития, което показва, че са близки. Джулио не се вписва напълно в клишето за красивия актьор, който само използва Дарина за парите.

Роден е в Рим, в интелигентно семейство, баща му е хирург. Като ученик сериозно заляга над учебниците, а си докарва допълнителни средства като модел. Когато завършва, се насочва към денталната медицина. „Харесва ми да използвам ръцете си, за да лекувам“, казва той, пише столичен вестник.

Междувременно се изявява и като актьор. Главната роля в „Дъщерята на Елиза“ му носи международна слава. Още на първия снимачен ден обаче пада от коня и влиза в болница. В крайна сметка, той завършва сериала и успява да се дипломира и като зъболекар.

А в свободното си време разпуска като поправя коли и мотоциклети. Дори е основал малка компания за ремонт на МПС.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар