Мария Силвестър с драматична изповед! (още подробности)

Мария Силвестър с драматична изповед! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Силвестър призна за проблема си, заради който напълня!

Водещата на „Бригада нов дом“ Мария Силвестър наскоро втрещи почитателите си в ефира на Би Ти Ви с подпухнало лице, двойна брадичка и доста сочни форми.

Мария Силвестър

Мария Силвестър призна истината за килограмите си

От стройната фигура на някогашната манекенка не е останал и помен. Тя е качила най-малко 15 килограма, най-вече в областта на корема. Това провокира и доста съмнения дали Мария не е бременна от младото си гадже, въпреки, че скоро ще стане на 43 години.

За да спре спекулациите и многобройните версии за надебеляването си, Силвестър публикува няколко сторита в Инстаграм. В които обяснява, че всъщност страда от сериозен здравословен проблем. Без да е променила начина си на живот и храненето си, водещата изведнъж започнала да трупа килограми.

Затова потърсила един от най-добрите ендокринолози – д-р Райна Стоянова, и след направените хормонални изследвания се оказало, че Мария страда от инсулинова резистенстност.

Това е патологично състояние, при което клетките не реагират нормално на хормона инсулин. Ако не се лекува, това състояние лесно преминава в диабет.

Мария първоначално се шокирала от проблема и се притеснила да не развие диабет. Затова започнала да изпълнява препоръките на ендокриноложката, пише столичен вестник.

Водещата спазва строга нисковъглехидратна диета, защото организмът й не може да преработва въглехидратите и те се трупат в областта на корема.

Не хапва и нищо сладко, тестено и е забравила изцяло за захарта и бялото брашно. Залага на рибата и зеленчуците. Най-големият й проблем е, че вече трябва да пие кафето си горчиво, а тя го предпочита със захар.

Препоръчали й да тренира и поне 3 пъти седмично. Тренировките преди време й помогнали да преодолее раздялата с мъжа си Силвестър Силвестров. „Спортът ми спаси живота в онзи момент. Така канализирах енергията си в правилната посока.“, споделя тя.

От година тя се радва на любовта на по-млад мъж, когото обаче пази в пълна тайна. В края на миналата година двамата си подариха романтична екскурзия до Париж.

Двамата позираха усмихнати до Айфеловата кула и Лувъра. Тя обаче е категорична, че не ще и да чува за нова сватба след драматичния развод със Силвестър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар