Ирен Кривошиева шокира: Бях със Стефан Данаилов от увлечение и амбиция! (виж тук)

Ирен Кривошиева шокира: Бях със Стефан Данаилов от увлечение и амбиция! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева определя страстта си към Стефан Данаилов като амбиция!

Актрисата Ирен Кривошиева се върна назад във времето и разказа за отношението си с покойния вече Стефан Данаилов.

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева призна истината за чувствата си към Ламбо

„Любовта ми към него беше страст, увлечение, амбиция. Не вярвам, че многото безбройни жени, от които той е бил харесван, са били влюбени. Те са били просто увлечени от тази височина. Това ме е увлякло и мен, естествено. Не мога да си спомня дали бях влюбена, но сигурно”, разказа майката на Владимир. Който е динственият наследник на голямата звезда на българското кино.

„Стефан имаше едно качество, което аз никога не съм кавала, а именно това, че когато той влезе в стая с хора – всичко замлъква. Дъхът спира, а той взема този дъх. И когато излезе, той отнася дъха със себе си. И тогава човек казва – нещо липсва. Това е Божи дар. Синът ми има същото. Това чувствах и аз тогава”, каза още Ирен Кривошиева в интервю за Нова телевизия.

Този уикенд Ирен гостува в две телевизионни предавания, 40 дни след смъртта на Данаилов. В „Папараци“ тя разкри и факта, че цялото наследство на покойника е преписано на сина им.

„Това не е най-важното, но щом ме питаш ще ти отговоря, че Стефан остави абсолютно всичко на Влади. Няма на кого друг“, каза пред Венета Райкова тя.

Жълтата телевизионерка се опита да изскопчи информация и за причината за настъпилата смърт при Ламбо. „Рак на белия дроб ли беше диагнозата?“, запита Райкова, което актрисата не опроверга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар