Мариана Попова се зарече: Няма да се върна в София!(Обидена ли е)

Мариана Попова се зарече: Няма да се върна в София!(Обидена ли е)
Гласувайте за статията

Мариана Попова изригна гневно!

Мариана Попова се зарече, че тя и Веселин Плачков няма да се върнат в мръсната столица!

Мариана Попова

Мариана Попова и Веселин Плачков бягат от столицата

„Няма да се върна в София”, зарече се певицата Мариана Попова пред приятели във Фейсбук. Припомняме, че тя и мъжът й Веселин Плачков избраха да живеят в неговия роден град Плевен.

„Да имаш възможността да живееш спокойно, без задръствания, без стрес и на по- чист въздух е безценно! Да се преместим и да изнесем децата си от болен град с болни амбиции и изключително напрежение е едно от НАЙ-Добрите решения, които сме взимали!

София отдавна не е моят град онзи, зеления, тихия, толерантния, романтичния. Тук в Плевен откривам спомена за моята София и ми е тихо… Боже колко ми е тихо”, сподели Мариана Попова.

Главната причина двамата да се изнесат обаче бе скандалът между Плачков и екипа на ceриaлa „Пътят нa чecттa“. След финала нa cнимкитe нa в кoйтo гeрoят нa Плaчкoв – Кирo-Хриcтиянинa бe принудително убит, двойката реши дa ce премести извън столицата.

Точно, когато кариерата на Веселин набра скорост, ревнивата Мариана го изпокара с цялата актьорска гилдия и той остана без роли в киното и театъра, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар