Актрисата Ани Михайлова слиза от сцената: Ето коя е причината за решението й!

0

Актрисата Ани Михайлова зарязва сцената, заради докторантура!

Ани Михайлова реши да замрази актьорската си кариера. Актрисата ще остави на заден план изявите си пред камера и на сцена. За да се фокусира изцяло върху придобиването на научна степен, научи вестник „Уикенд” от първа ръка.

Ани Михайлова
Ани Михайлова слиза от сцената, иска да продължи да учи

„Дори не съм си представяла, че докторантурата ми по „Комуникации и поведенчески стратегии в областта на социалните дейности” ще се окаже толкова сериозен ангажимент. Отнема ми цялото време.

Продължителността на обучението е 3 години. В този период ще се въздържам от нови роли, ще работя само в клиниката”, сподели ни водещата на „Шоуто на Канала”.

Тя е завършила НАТФИЗ, но има и диплома за психоложка от университета. И напоследък практикува усилено втората си специалност.

Празничния декември Ани Михайлова прекрала в родната Варна при майка си и баща си. В морската ни столица се разхождала по плажа и се любувала на лебедите.

Припомняме, че навремето Ани бра големи ядове с жълтата преса, която не спираше да я свързва в романтична афера с колегата й Тончо Токмакчиев. Говореше се, че той зарязал дори жена си, луд от любов по Ани.

Е, слуховете се оказаха поредната измислица, а Токмакчиев се радва на прекрасно семейство и внуци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.