Ново 20: Защо Мис България Маги Вълчанова се храни в обществена столова?!

Ново 20: Защо Мис България Маги Вълчанова се храни в обществена столова?!
Гласувайте за статията

Мис България Маги Вълчанова се храни в обществена столова!

Мис България Маги Вълчанова шашна почитателите си. Красавицата, която доскоро бе лице на реномирани марки и се появяваше в най-луксозните заведения, бе заснета да се храни в… обществена столова.

Маги Вълчанова

Мис България Маги Вълчанова не се притеснява да се смеси с тълпата

Всъщност, причината Маги да избере подобно място за хранене, е фактът, че учи в НСА. И в почивката, вместо да тича до някое лъскаво заведение, предпочита да хапне в учебния стол, пише вестник „България днес”.

Миската, освен това демонстрира, че не се притеснява да се смеси с обикновени хора. Облечена в тъмни, невзрачни дрехи, тя напълно се вписва в околната среда. И се старае да не не привлича никакво внимание върху себе си.

Припомняме, че преди повече от година Маги Вълчанова беше признала, че вече не мисли за мъже. А намира утеха в отглеждането на двамата си синове – Румен и Андрей.

Първородното й момче е кръстено на баща си Румен Георгиев. Който е финансист и бивш застрахователен директор. Красавицата от Благоевград признава, че то е основната й опора в момента.

„Наложи му се да порасне по-бързо след развода ни. Но се надявам да съм успяла да го науча на любов, нежност и израз на емоции, за да може един ден снахата да ме мрази по-малко“, сподели шеговито невремето манекенката в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар