Окончателно: Лили би шута на Борис Дали!(Виж какво написа жена му в мрежата)

Окончателно: Лили би шута на Борис Дали!(Виж какво написа жена му в мрежата)
Гласувайте за статията

Семейна драма тресе певеца Борис Дали

Поп фолк изпълнителят Борис Дали и съпругата му Лили са се разделили окончателно преди месец.

Борис Дали

Лили и Борис Дали се разделили

Брюнетката повече не успявала да се примири със системните изневери на половинката си и му била шута, шушукат в чалга средите.

Родният секссимвол и майката на децата му Лили вече не са заедно под един покрив, пише Блиц.

Това показва и бърз преглед на Инстаграма на неговата жена, която е изтрила всички общи снимки с Борката, а вместо това качва разочаровани послания, които издават нейната любовна мъка.

„Който не те разбира когато мълчиш, няма да те разбере и когато говориш“, „Викам си: Край, няма да се нервирам. И това е моментът, в който побеснявам“,

„Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък“, „Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място“…

Това са само малка част от статусите, които си е качила в профила разочарованата жена. Лили явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си.

Който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитори по нощите с различни жени и да се възползва от славата си, за да си ляга с различни красавици.

За някои от похожденията му Лили знаеше и му вдигаше системни скандали. Все пак намираха общ език в името на двамата им синове, но днес положението е различно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар