Италиански невролог разкри истината за Шумахер!(Ето какво е състоянието му)

Италиански невролог разкри истината за Шумахер!(Ето какво е състоянието му)
Гласувайте за статията

Състоянието на Михаел Шумахер, след инцидента,  донякъде бе забулено в тайна

Семейството на Шумахер криеше истината за най-успешният пилот на Формула 1.

Но италиански невролог съобщи, че състоявието на Шумахер се влошва. Специалист от Болоня даде да се разбере, че положението с пилота от Формула 1 не е никак цветущо.

Михаел Шумахер

Състоянието на Шумахер не е розово, сн. Фейсбук

По думите му, състоянието на Шумахер се влошава шест години след трагедията. Д-р Никола Акиари твърди, че пилотът от формула едно не се подобрява и призова семейството му да спре да крие истината.

„Този човек не е вече същият. Той губи тегло, губи мускули, губи издръжливост на костната система. Той не може да комуникира нормално, не може да се храни. И всичко това е заради катастрофата“, казва още Акиари.

Семейството на Шумахер намекна по празниците, че той се подобрява и има надежда за него. Корина обаче отказа да даде повече информация, мотивирайки се, че случаят касае личен въпрос и не желае да обсъжда темата.

Приятелят на Михаел Шумахер – Жан Тод, който също е състезател от Формула 1 потвърди, че ситуацията с Шумахер не е розова. Той се влошава, а състоянието му е тотално неузнаваемо.

„Истината е, че той се бори. И дори нещо повече – цялото семейство полага усилия, за да се бори заедно с него. Но не е същият човек. Истината е, че той не може да комуникира нормално

И нещата не се получават“, заяви още той, цитират от „Дейли мейл“.

Последните изявления на Сабине Кем и Корина Шумахер бяха, че Михаел се подобрява с малки стъпки. След това се разбра, че е бил транспортиран във Франция, където успешно му преляха стволови клетки.

Припомняме, че Михаел Шумахер претърпя ски инцидент във френските Алпи на 30 декември 2013 година. Шумахер е карал ски заедно със своя 14-годишния си син тогава, подхлъзнал се е и е паднал, като е ударил главата си в скрит под снега камък. Седемкратният шампион на Формула 1 е бил с каска по време на инцидента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар