Бомба: Скандалната Сузанита вече е сгодена!(Намери ли баща на децата си)

Бомба: Скандалната Сузанита вече е сгодена!(Намери ли баща на децата си)
Гласувайте за статията

Скандалната Сузанита вече е годеница

17-годишната Сузанита се сгоди. Новината обяви самата тя след поредица от въпроси от последователите си в Instagram. Един от въпросите беше „сгодена ли си“, а певицата отвърна с кратко видео с пръстен и отговор „да“.

Сузанита

Сузанита се сгоди?

Всъщност щерката на Орхан Мурад отскоро е с момче до себе си. Но това не й пречи да направи решителната крачка.

Кой обаче е избрала за баща на децата си, певицата не казва. Само споделя, че я е „страх от черните очи”.

Намериха се и такива, които обвиниха палавницата, която не спира да се разголва, че си е измислила годеник. Защото тя сложи тяхна обща снимка, но побърза да скрие лицето на момчето.

„Кучката е влюбена“, обаче написа Сузанита в отговор на нападките. И уточни, че партньорът ѝ я обича, каквато е и нея, и нейните домашни любимци (певицата има кучета).

Припомняме, че Сузи Мурад имаше няколкомесечна връзка с Александър. Но му би шута, заради изневерите му.

После името й се спрягаше с още няколко гаджета и един по-заможен от останалите.

Щерката на изпълнителя на вечния пит „Хиляди слънца” обаче нито потвърди, нито отрече слуховете.Но подклаждаше клюките, като снимките й ставаха още по-горещи и разкрепостени.

Сред другите въпроси, които ѝ зададоха последователите ѝ, бяха свързани с теглото. За любопитните – Сузанита е висока 165 см, тежи 40 кг., които поддържа без диета.

Другото, което обеща Сузанита, е да подари прическа и грим на 5 абитуриентки в неравностойно положение. Те ще са лично нейно дело.

Както е известно, Сузанита се интересува силно от темата, като дори преди време се появи информация, че се е записала на фризьорски курс, пише/show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар