Ани Цолова: Новият ми живот е в пъти по-спокоен и щастлив! (още разкрития)

0

Ани Цолова не иска да се връща в телевизията!

Бившата телевизионна водеща Ани Цолова не страда за ефира. Откакто слезе от екран преди няколко години, тя рядко се появява пред обективите.

Ани Цолова
Ани Цолова не страда за ефира, живее си чудесно

Но Ани е категорична, че телевизията не й липсва. И споделя, че след 17 години на екран, намира новото си ежедневие за напълно задоволително.

Екс водещата споделя, че се наслаждава на живота и работата си пълноценно. А освен това смята, че работата й като лектор и водещ на мотивационни семинари я завладява до толкова, че дори не й остава време да съжалява или да премисля слизането си от екран, пише вестник „България днес“.

Цолова признава, че днес ежедневието й е също така забързано и интензивно, но тя е уверена, че може да помага на хората.

Припомняме, че само преди дни излезе информация, че Ани Цолова драпала да се върне на работа при първия си работодател Би Ти Ви. И дори щяла да се конкурира с колегата Антон Хекимян по рейтинг.

Явно това е поредният слух, чиято истинност не може да бъде потвърдена. И по всичко личи, че Цолова никак не бърза да прави кръгом и да се закотви отново в някоя медия. А и защо й е този стрес, коментират колеги в гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.