Теди Велинова разпродава вещите на д-р Енчев: Не иска да й напомнят за него!

Теди Велинова разпродава вещите на д-р Енчев: Не иска да й напомнят за него!
Гласувайте за статията

Теди Велинова се юрна да разпродава вещите, останали от бившия й мъж д-р Енчев!

Манекенката Теди Велинова е започнала да разпродава имущество, общи вещи, които й напомняли твърде много (или малко) за съвместния живот с д-р Енчев, твърдят злите езици.

Теди Велинова

Теди Велинова не иска да си спомня за бившия си мъж

По информация на запознати Велинова вече е продала мотоциклет от гаража на д-р Енчев. А предстояло да се раздели и с каравана.

Като стана дума за каравани, точно тук е в стихията си Теди Велинова. Тя реновира каравани. Това е новата й страст, а и не само – това си е професия. Защото, след като ги поизлъска и премени, ги продава.

Двете с Велислава Ножарова действат неуморно. Опитът, който натрупаха покрай гримирането и заснемането на голи мацки за „Плейбой“ преди години, сега го пренасят към домовете на четири колела, пише вестник „България Днес“.

„Доста време ни отне с Теди Велинова, но си струваше всяка една минута, прекарана в реновирането на тази каравана. Преди години с нея правехме чудеса във фотографията, сега е ред на домове на колела“, казва фотографката Велислава.

Не е ясно как Ангел Енчев приема решението на бившата си благоверна, но се предполага, че няма да е против. Само и само да не се впуска в излишни пререкания с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар