Жесток скандал между Райна и Камелия! (още разкрития)

Жесток скандал между Райна и Камелия! (още разкрития)
4 (80%) 1 vote

Райна и Камелия в нов скандал, забъркан от феновете им!

Нов голям скандал във фолка е на път да разлюлее всичко в жанра. В основата стои Райна, която скочи срещу колежката си с Камелия.

Райна

Райна и Камелия видимо на се долюбват и това не е от сега

Драмата се разиграва в Инстаграм. И се започва от почитатели на Камелия, които обиждат Пилето на поп фолка Райна. Те не им остава длъжна и ги насолява, както само тя умее.

Проблемът обаче е, че нанася горчива обида и срещу по-известната си колежка. Която преди няколко години се отцепи от „Пайнер“ и вече е самопродуциращ се изпълнител.

Фенски профил на Камелия пише на Райна, че изглежда смешно в опитите си да се прави на секси, а всъщност е една леличка.

Явно това доста е засегнало македонското девойче, което показа змийския си език и отвърна подобаващо.

„Секси съм безспорно, а да наричаш леличка жена, която е с 10 години по-млада от любимката ти е най-смешното в случая“, хвърли бомба Райнето. Тя заговори за годините на Камелия, пише вестник Телеграф.

Както знаем, Камелия не крие възрастта си, но е факт, че няма жена на света, на която да е приятно тя да й бъде напомняна. Ще отговори ли нещо блондинката и как ще се развият отношенията с македонката, предстои да разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар