Вероятно почитателите на тениса и на красивите жени са чували за изкусителната, руса, амбициозна и атлетична Михаела Крайчек. А ако не си спомняте, причината се корени в това, че последните години Крайчек се възстановява от много тежка контузия – разкъсан минискус. Това, обаче по никакв начин не й пречи да блести от очарование и да се радва на живота, такъв, каквото е. За това подбрахме няколко житейски моменти от живота й, за да ви покажем, че през каквото и да преминава една жена, тя трябва да остане с високо вдигната глава и с широка усмивка. Приятно четене.

Личният живот на Крайчек

През 2017 г., след две години брак, Крайчек се с разведедългогодишния си партньор Мартин Емрих, който по й предложи пред тълпата на откритото през 2014 г. на Topshelf Open в Хертогенбош. Бившият й съпруг скоро се ожени повторно  с бившата топ 200 в класацията на WTA Тамарин Хендлер, докато Крайчек продължи да живее в техния апартамент в Прага и разкри в едно интервю: „По ирония на съдбата, сега имам детска стая вкъщи, но той има друга приятелка, с която е сгоден и с която сега очаква дете. " Михаела Крайчек в топ форма след възстановяване от контузията Източник: Facebook

Кариерни обрати

Красивата холандски тенис звезда печели първата си титла през 2005 година на турнира „Ташкент опън“ , след което оглавява Световната ранглиста на девойки. Тя е полусестра на известния тенисист Рихадрд Крайчек. На края на миналата година, той заяви, че фаворитът за Australia open e Надал. Рихард вярва в успеха на сестра си и я подкрепя безапелационно. Ако погледнете към  тенис залаганията, ще видите, че коефициентът на Крайчек за успех срещу Сандгрен е оценен на 3.75 Холандската дива е една от най-симпатичните тенисистки, на терена тя демонстрира хъс, борбеност, но и женственост. Тази рядко комбинация между сексапил и целеустрменост я издига в нашите очи. Михаела Крайчек в топ форма след възстановяване от контузията - Снимка 2 Източник:Facebook Полусестрата на бившия световен №4 и шампион на Уимбълдън достигна четвъртфиналите на Уимбълдън през 2007 г. и класирането на високите сингъри в кариерата №30 през февруари 2008 г., но контузиите и операциите й попречиха да си вземе почивка и точно сега името й се споменава рядко в света на тениса. В нейния профил на WTA се посочва, че през 2019 г. тя е играла един турнир по ITF в сингли, губейки в първия кръг на квалификациите, и четири турнира за двойки, единият от които е WTA, както и Либема опън в родината си Холандия.

Искрица щастие

За щастие, Михаела не беше нещастна в любовта твърде дълго

. Сега тя цъфти от щастие и показва прелестни форми, 24-годишна холандска тенисистка, която понастоящем е класирана № 388  в турнира ATP. Високото му класиране в кариерата беше № 260 през декември 2018 г.

Новата страст на Крайчек - Рисуването

Към днешна дата  Крайчек обича да рисува и дори да продава на някои търгове. Тя споделя, че рисуването й помага и не я кара да мисли за травмата:„ Колкото и да е трудно да „паднеш от високо“, трябва да се изтупаш и да продължиш. Рисуването ми помага да преборя стреса и ме кара да се чувствам жива и пълноценна“ споделя Крайчек за холанските медии.  Семейството й изключително много я подкрепя и обгрижва, а и това, че всяка изложба се разпродава допълнително окуражава сексапилната тенисистка. Михаела Крайчек в топ форма след възстановяване от контузията - Снимка 3 Източник: Facebook

Не можем да променим биологичните си заложби

Трябва да кажа, когато поглеждам назад към кариерата си, обикновено се чувствам доста емоционална. Ами ако имах по-добро здраве? И понякога си задавам въпроси от типа, бих ли могла да го предотвратя? С коляното си не бих могъл, защото съм роден с, по-голям менискус. Така че те така или иначе трябваше да ми правят операция, но това се разкъса от само себе си, когато играя.