Мегзит е факт, но пък Кейт Мидълтън е все така отдадена на Короната

Мегзит е факт, но пък Кейт Мидълтън е все така отдадена на Короната
5 (100%) 1 vote

Херцогинята Кейт Мидълтън демонстрира пълна отдаденост на Короната и неуморно е от ангажимент на ангажимент, обикаляйки Обединеното кралство. Повечето й задачи тези дни са свързани с благотворителни инициативи, както и със събития посветени на децата и тяхното развитие.

Кейт Мидълтън посети Бирмингам вчера, днес имаше ангажименти в Кардиф, а после ще се отправи към графство Сурей – всичко това в рамките на 24 часа! Тя е особено активна напоследък. Освен това винаги е имала ясни позиции и силно е подкрепяла множество благотворителни каузи.

Катрин отдадена на британците и своите инициативи

Разбира се, през Океана Меган също е социално активна и често публикува снимки от дейностите си. Макар и не в полза на Короната Маркъл е все така участваща в мероприятията, които счита за важни или интересни.

Противоположни в действията и общественото си влияние са двете дами

И макар във виртуалното пространство и в различни медии, действията на Хари и Меган да предизвикаха лавина от множество разнородни и често крайни коментари, за нас темата остава отворена и бъдещето предстои да покаже как ще се разгърнат отношенията между младото семейство от една страна и монархическата династия на Острова.

Желаем късмет на всичките.

Източник : Сп. Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар