Новото шоу на bTV започна: Водещият се изгаври със Слави!

Новото шоу на bTV започна: Водещият се изгаври със Слави!
Гласувайте за статията

„Разгеле, че има нов водещ, а не е старият!“. С тази закачка към публиката започна представянето на новия водещ на шоуто на мястото на Слави Трифонов – Николаос Цитиридис!

Той сподели, че няма да кара публиката да ръкопляска и да показва емоции както предшественика си. Младият мъж седна на мястото на Дългия в изцяло ново модерно студио – с ново диванче и нов бенд.

Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис вече е в действие

„Денислав Дачев е шеф на оркестъра, а Цвети е певицата ни. Искам да ви представя Светльо на китарата, Мартин на тромпет, а Виктор е на барабаните.“, каза Цитиридис. Симпатичният комик обяви, че ще кани само известни в предаването и… Криско. Първият му гост при представянето му пред журналисти, бе шефът в бТВ Флориан Скала. Той пък от своя страна му обеща да води шоуто 20 години.

Балет няма да има. Цитиридас се пошегувал, че за ко-водеща се надявал на мацка, но след време. След няколкомесечна селекция бТВ откри наследника на Слави Трифонов. Стендъп комедиантът Николаос-Теодорос Цитиридис постъпва в екипа на шоуто като сценарист, но продуцентите бързо забелязват потенциала му за водещ.

Безспорно за това помагат няколко години на сцената на „Комеди клуб София“, чийто резидент е Николаос. Преди да стане стендъп комедиант, Цитиридис или Додо, както го наричат приятелите му, е бил журналист-аниматор, дори строител. Роден е в Гърция и е с българо-гръцки произход. Израства в София, завършил е журналистика в СУ, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Новото шоу на bTV започна: Водещият се изгаври със Слави!”

  1. zlatena

    ян. 23. 2020

    От сега прогнозирам новото шоу на Николас Цитридис ще е с рейтинг от 10 % няма да издържи дори 2 месеца пълен провал на програмната схема на тв btv даже залагам какъв ще е рейтинга на телевизиите 1.Нова тв 2..7\8 тв 3.Бнт 4.,tv btv

Добавете коментар