Слави върна Виктор Калев срещу 3 бона месечно

Слави върна Виктор Калев срещу 3 бона месечно
Гласувайте за статията

Виктор Калев отново е на щат при СлавиТрифонов. Шоуменът е извадил от нафталина познатите образи на Ранърса, Гугутка Заспалова и Деса Поетеса и се изявява във всяка седмична вечер на актьорите!

Няма съмнение, че Калев е голям талант, въпреки че точно тези сценични персонажи от репертоара му се поизтъркаха. Преди четири години известния актьор напусна шоуто, за да популяризира спектакъла си „Грамофонът” и да работи на свободна практика.

Виктор Калев и Слави

Слави и Виктор Калев отново заедно

Слави обаче така и не успя да му намери заместник и затова накрая му предложи да се върне в шоуто.

Със Слави се разделихме цивилизовано. Не сме имали пререкания”, заяви още Калев. В шоуто с вечерта на талантите той влиза със заплата от 3 бона. Междувременно не се е отказал и от моноспектакъла си, както и от другите си роли в театъра, пише „България днес”.

Актьорът се върна в екипа на шоумена, тъй като след фурора на представлението му, интересът към него започнал да стихва с времето. Освен това, така и не идвали предложенията от големи театрални режисьори за роля в някоя пиеса или филм.

Колегата му Краси Радков обаче му съдействал да се върне при Слави. Шоуменът веднага се съгласил и двамата уточнили условията, разказват запознати.

„Важното е да не спирам да играя, сега мисля и върху нови персонажи”, споделя доволен от развитието на обстоятелствата Калев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави върна Виктор Калев срещу 3 бона месечно”

  1. Няма лошо

    ян. 24. 2020

    Аз виждам и онзи другия комик…, който успешно имитираше Саркози…, така че и той кат че ли се е върнал при Слави. Онзи, който навремето беше в Шоуто на канала. Добре е, че Слави не се кара с никого. Виктор си почина от напрегнатия график и е презаредил за продължение,, няма лошо. Зрителят винаги печели от многото на брой добри актьори.

Добавете коментар