53-годишната Христина Балинска е в очакване на бебе

53-годишната Христина Балинска е в очакване на бебе
5 (100%) 1 vote

Бебе ще проплаче скоро в семейството на Христина Балинска!

Дългогодишната водеща на времето по бТВ, която вече е в БНТ, свиквала с мисълта, че скоро ще я наричат баба. Балинска, чийто личен живот е обвит в мистерия, е майка на дъщеря – Мария, която завърши Американския колеж в София. Наследничката й живее в Англия и има сериозен приятел до себе си, с когото не са женени, но скоро ще стават родители.

Христина Балинска

Христина Балинска ще става баба

Синоптичката харесвала зетя и одобрявала връзката им. Все още не чувствала обаче готова да стане баба, тъй като упорито крие годините си. Едва наскоро стана ясно, че тя е родена през лятото на 1966 и миналата година навърши 53. Заради конкуренцията от млади момичета в бранша Балинска се подлагала постоянно на какви ли не процедури, за да не им отстъпва по визия. Но пък ги бие по изискано излъчване. Тя винаги се е обличала елегантно и никога не се е появявала на екран без прическа.

Стройната си фигура поддържа с тени. Въпреки професионализма и добрата й визия обаче, афинитетът на телевизиите към млади, засукани и жадни за слава синоптички й изяде главата.

Мълвата гласи, че Натали Трифонова спретнала на Балинска жестока интрига, която я принудила да напусне тихомълком, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар