Отчаян ход на Мария Игнатова, пусна се за 20 лв.!

Отчаян ход на Мария Игнатова, пусна се за 20 лв.!
Гласувайте за статията

До три пъти по-евтино се продава Мария Игнатова в сравнение със своя бивш възлюбен – Димитър Рачков. Детронираната господарка на ефира реши да става комедиантка и вече обяви първото си шоу, което ще прави в столичен клуб. Входът за достъп е 20 лева, докато билетите за „Забраненото шоу на Рачков” стигат 60 и се разграбват като топъл хляб!

Хубавата Мария стоя без работа цяла година. След като шоуто „Господари на ефира” падна от програмата на Нова тв и така и не се намери друг желаещ да го излъчва, блондинката остана на улицата без резервен вариант за дейност, с която да се издържа. Малко след този драматичен момент в живота ѝ тя се раздели с любимия си Димитър Рачков, който носеше парите в къщата, и така остана без пукната стотинка.

Мария Игнатова

Мария Игнатова се пусна за 20 лева

През тази година Мария се пробва като манекенка и като текстописец при колежката си Александра Раева. Но се говори, че приходите от това били толкова нищожни, че се наложило да чука на вратата на бившия си мъж – Петко Димитров, за да го моли за пари, с които да свърже двата края.

Изглежда обаче тя най-накрая е видяла светлина в тунела на безпаричието си. Решила да прави собствено комедийно шоу, което ще представи за първи път в столичен клуб навръх Свети Валентин. По този начин тя ще се опита да натрие носа на Рачков и да му покаже, че тя също може да се изявява успешно като комик.

Засега са обявени само две дати за изявата ѝ – 14 и 15 февруари, но ако опитът е успешен, се очакват още представления. Самото шоу се нарича „Без грам инстаСрам”. Мария е обещала, че няма да излиза на сцената сама. Щели я подкрепят и нейни приятели, но единственото обявено засега име е на най-вярната ѝ дружка в шоубизнеса – Алекс Раева. „Защо отказвам да бъда кифла? Има ли певици без цици? Селско ли е в големия град? Кога е силен силният пол? Можем ли да ядем, без да пошираме и плейтваме?” – това казва Мария в част от авторекламата, с която се надява да привлече зрители за своето шоу.

В същото време Димитър Рачков се скъсва от работа. Той е обявил цяло турне в страната със своето „Забранено шоу”, което ще съвместява с ангажиментите си като водещ на „Като две капки вода” и всички останали оферти, за които не дава публични отчети, но се трупат в работния му график. Със „Забраненото шоу” той ще се изявява в Русе, Шумен, Варна, Бургас, Велико Търново, а на 25 юни – и в най-голямата зала в България – софийската „Арена Армеец”. Там където билетите стигат 60 лева и се очаква да бъдат изкупени изцяло, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар